OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU SLEVOPOLY.CZ

Provozovatelem slevového portálu http://slevopoly.cz je společnost HIGHLANDPROGRESS s.r.o., se sídlem Riviera 46E, 679 06, Jedovnice. C 63876 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Provozovatel“). Provozovatel vydává tyto:

OBCHODNÍ PODMÍNKY

 Ochrana osobních údajů

1. Provozovatel si vyhrazuje právo požádat Návštevníka o uveřejnění některých osobních údajů za účelem dalšího zpracování (např. marketingové kampaně, organizace aktivit v rámci loajality programu).

2. V takovém případě, bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

3. Návštevník poskytnutím uvedených osobních údajů souhlasí s tím, aby údaje poskytnuté v rozsahu, který Návštevník v konkrétním případě vyplnil či, které byly o Návštevníkovi získány v rámci přihlášení na portálu Provozovatele.

4. Zpracováním výše uvedených osobních údajů může Provozovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Návštevník může kdykoliv písemně na dostupných kontaktních místech uvedených na portálu Provozovatele požádat o vymazání osobních údajů nebo jejich opravu.

5. Návštevník, který poskytnul svou e-mailovou adresu souhlasí, aby mu Poskytovatel zasílal obchodní sdělení e-mailem. Tyto obchodní sdělení se budou týkat obchodní činnosti Poskytovatele.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Vztahy, které neupravují tyto Obchodní podmínky, se řídí právním řádem České republiky, zejména příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

 

2. Tyto Obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. 1. 2014.